Bošina servis - mazda dealer - Novinky

Novinky

Nová Mazda 3

Sep 23, 2013 Kategorie: Archiv Zaslal: admin


pokud jde o navrhování nového vozu, bylo by snadné vytvořit něco, co získá všechna ocenění za styl a design, ale přitom zapomíná na ten nejdůležitější faktor – na Vás. My v Mazdě se vždy staráme o obojí a jako důkaz následování této filozofie bychom Vám rádi představili novou Mazdu3.

Desig
Nová Mazda3 je nádhernou ukázkou našeho designu KODO – Duše v pohybu. Zvenčí auto, které dělá dojem svým vytříbeným stylem, vylepšenou aerodynamikou a sníženým odporem. Uvnitř mnohem pohodlnější jízdou, díky pedálům a ovládacím prvkům navrženým přesně podle potřeb řidiče a také díky přirozenější pozici sedadel nebo tišší kabině.

Výkon
Jádrem nové Mazdy3 jsou vysoce účinné motory SKYACTIV, které se vyhýbají komplikovaným konstrukcím hybridních motorů a jsou dokonale vyladěné k tomu, aby poskytovaly silný výkon, a zároveň dostávají maximum z každé kapky paliva, čímž šetří Vaši peněženku i cenné přírodní zdroje.

Konektivita
Technologie je důležitou součástí dnešního života a Mazda ji plně přijímá za svou. Přepracovaná kabina je zaměřená na potřeby řidiče, a proto aktivní displej řízení Active Driving Display podává řidiči všechny důležité informace bez toho, aby odváděl jeho pozornost. Hlasem ovladatelný informační systém Vás bezpečně spojí se světem na silnici i mimo ní – a to vše najednou.

Okouzlující design. Mimořádný komfort. Působivý výkon. Plné připojení. Vynikající ovládání. Intuitivní bezpečnostní prvky. Kontaktujte nejbližšího prodejce Mazda ještě dnes a zjistěte, proč Mazda3 čeká na takového řidiče, jakým jste právě Vy.


Váš tým Mazda


Nová Mazda 3

Návrat